Termékek

A teljesség igénye nélkül:

Arculati elemek tervezése

Teljes körű arculati tervezés a logótól a grafikai elemekig. Elfogadott logó alapján, nyomtatott arculati elemek ( levélpapír, névjegykártya, boríték, dosszié) tervezése. Kész arculat alapján hirdetések összerakása, mutációk készítése.

Érdeklődöm

Levélpapírok, névjegyek, pecsétek

A cég megtervezett arculatához illeszkedő, azt követő kisarculati elemeinek gyártása. Szívesen segítünk az elképzelések formába öntésében is szakmai tanácsokkal, ha még nem teljesen körvonalazódtak.

Érdeklődöm

Online megjelenés, hirdetés tervezés
Bannerek, social hirdetések, honlapok grafikai tervezése, kampányok mutálása online felületre.

Érdeklődöm

DOSSZIÉK, MAPPÁK
Szép csomagolást és praktikus tartót biztosít árajánlatok, ismertetők átadásakor, prezentációk, kiállítások, üzleti találkozók alkalmával. A várható iratanyag mennyiségétől függően változhat a gerinc vastagsága. Meglévő szerszámaink felhasználásával költséghatékonyan gyártható, vagy nyomatlan ragasztott füllel, akár egy darabtól is rendelhető.

Érdeklődöm

Cégismertetők
A piaci szereplők között bemutatkozni, termékeket, szolgáltatásokat, akciókat megismertetni prospektusokkal tudunk nyomtatott formában. Méretben és kivitelben ezek széles spektrumon mozognak, céltól függően változik a mondanivaló és ezzel a terjedelem is.

Érdeklődöm

Papírtáskák
Kézbe vehető reklámhordozója a cégnek egy szép és hasznos táska. Több méretben készülhet kiviteltől függően, de természetesen egyedi méretben is gyártható. A táska füle lehet papír szalag-, sodrottfüles vagy zsinórfüles kivitelű.
 

Érdeklődöm

Szórólapok, leporellók
Hosszú idők óta használt eszköze az információk átadásának írott formában. Akár egy termékről, akár egy akcióról, játékról legyen szó.
 
 

Érdeklődöm

Borítékok, tasakok
 
A céges kis arculat részét képezik a borítékok, tasakok. Ugyanakkor rendezvények meghívóihoz, akciók kiküldéséhez is gyakran készülnek. Elérhetők nálunk szabványos méretekben, szilikonos záródással, bélésnyomott vagy bélésnyomatlan változatban.

Bővebb információkat a digitalisboriteknyomtatas.hu weboldalunkon talál.

 

Érdeklődöm

Önátírós tömbök
Áru átvételnél, szállítás, szolgáltatásnyújtás esetén (például javítás, megőrzés) hasznos az adatokat, több példányban leírni, hogy mindenkinek legyen saját dokumentuma. Ezek azonos sorszámot tartalmaznak, így később erre lehet hivatkozni, vagy ez alapján visszakereshetők. Attól függően mennyi másolat kell, a tömbök lehetnek 2 vagy 3 példányosak.
 
 

Érdeklődöm

Kezelési útmutatók
A gyártónak kötelessége a törvényben meghatározott dokumentummal termékét ellátni. Ezek egyike a kezelési útmutató, amit akkor is el kell készíteni, ha több ezer darab, áru kerül eladásra és akkor is, ha csak pár. Mindkét esetben tudunk segíteni a gyártásában és a tördelésében is.

Érdeklődöm

Grafikai tervezés, tördelés
Ha még nincs nyomda kész anyaga, ne essen kétségbe. Vállaljuk a nyomdai anyagok teljes körű grafikai tervezését, valamint könyvek tördelését is. Ha már van meglévő anyaga, de az nem nyomdakész, akkor sincs probléma, mert a hibásan leadott anyagok nyomdai előkészítését is vállaljuk.

Érdeklődöm

Könyvek
Legyen szó kemény- vagy puhatáblás, ragasztókötött vagy cérnafűzött könyvekről szabvány vagy egyedi méretben, nálunk nem jelent problémát. Vállaljuk a könyvek tördelését és a borító tervezését valamint a könyv teljes körű nyomdai kivitelezését, akár 1 példánytól is.

Érdeklődöm

Katalógusok, újságok
Kis és közepes példányszámú katalógusok és újságok, időszakos kiadványok nyomtatása, kiváló minőségben. Különszámok, minta számok, behúzások gyártása sem jelent problémát.

Érdeklődöm

Spirálozott füzetek, irkatűzött prospektusok
Kiadványok, füzetek esetében többféle kötészeti kivitelezésből lehet választani. Ilyen a spirálozás és az irkatűzés. A spirál lehet fekete, fehér és ezüst fém iker spirál. Az irkatűzés történhet hagyományos vagy omega kapoccsal.
 
 

Érdeklődöm

Attrapok, displayek, wobblerek
Rendezvényekre, éttermekbe, különböző akciókhoz használható termékek, melyek reklámfelületként funkcionálhatnak. A woblerek esetében variálható különféle egyedi formákkal, ami éppen az aktuális eseménynek megfelelő.

Érdeklődöm

Dobozok
Dobozkartonok felhasználásával több alaptípustól az egészen egyedi megoldásokig készítünk dobozokat. Gyártás előtt mintát készítünk a hozott, illetve az általunk tervezett dobozok esetén is.

Érdeklődöm

Táblák, molinók
Bel- és kültérre is készítünk táblákat. Kiállításokra, dekorációnak, információs céllal. Kültéri használat esetén fontos, hogy festékünknek köszönhetően a nyomat színtartó, 3 évig UV álló, karcállósága érdekében fólia védelemmel is el tudjuk látni.

Érdeklődöm

Roll-upok
Két féle méretben kapható szerkezettel és a hozzá tartozó hordozó táskával együtt. A méretek: 85×200 cm és 100×200 cm. Meglévő szerkezet esetén nyomatcsere is lehetséges.
 

Érdeklődöm

One way vision perforált fóliák
Perforált ablak fólia, ami több mint 40% kiláthatóságot biztosít. Remek megoldás kirakatok, üvegajtók ablakok dekorálására.

Érdeklődöm

Meghívók
Exkluzív megjelenés és kreatív alapanyagok széles választéka érhető el ahhoz, hogy a termék mindig tükrözze az adott alkalom színvonalát és hangulatát. Lézervágás és stancolás segítségével bármilyen kreatív formát, segítő szaktudásunkkal bármilyen ötletet megvalósítunk. Mindezek mellett arany és ezüst nyomással is egyedivé tudjuk tenni a terméket.

Érdeklődöm

Plakátok, táblák, kiállítási standok
Rendezvények egységes összképének megteremtéséhez tökéletes reklámhordozók. A grafikai terv elkészítésétől a gyártáson át a kihelyezésüket is vállaljuk.

Érdeklődöm

Étlapok, itallapok
Bőrkötéses változattól a fóliázott, laminált, spirálozott, vagy fúrt és gumizott kivitelig bármilyen megoldással készíthető, akár csavarral összefogva a cserélhető belső lapokhoz. Az alapanyag tekintetében a választási lehetőség nagy, javasoljuk például a vízálló, szakadásálló, kültéri használatra is alkalmas műanyagot.

Érdeklődöm

Matricák
Sok területen szükségesek az öntapadók például árazás, termékcímkék, logózás, informálás, raktári nyilvántartás. Nyomhatjuk papír vagy műanyag alapanyagra, felülete lehet matt vagy fényes, formája téglalap, kör vagy egyedi. Kiszerelésénél mindig figyelünk rá, hogy könnyen leválasztható legyen a hordozóról, ezért elölről vagy hátulról riccelést kap.

Érdeklődöm

Laminált kártyák
A tartósság érdekében 2 oldalon laminált nyomatok. Ilyenek a tagsági, hűség kártyák, belépő kártyák, de akár névjegykártyaként is funkcionálhat. Előbbiek esetében lehetőség van egyedi kóddal ( szám, vonal, QR) ellátni a kártyát, de a tartalma is lehet egyedi, akár képi, vagy más elemben, minden egyes darab esetén.

Érdeklődöm

Egyedi formájú termékek
forma vágó, riccelő és biegelő berendezésünk segítségével, bármilyen egyedi formájú, hajtott terméket elő tudunk állítani az alapanyagok széles skáláján mozogva. Legyen szó papírról, műanyagról vagy öntapadó matricáról.

Érdeklődöm

Képeslapok
A jókívánságokat ismét népszerű postán elküldeni, így lehet ez jó lehetőség barátoknak, családnak, de cégeknek is gondolataikat, benyomásaikat, mondanivalójukat kifejezni.

Érdeklődöm

Naptárak
Többféle méretben és kivitelezésben érhetőek el naptáraink. A spirálozott akasztóval ellátottól, az asztali tartós változatig. A rajta szereplő grafika természetesen egyedileg választható. Cégeknek az arculatukat tükrözheti, de akár alapítványok, intézmények egész éves tevékenységét is felölelheti.

Érdeklődöm

Gondolta volna?

Néhány érdekes adat rólunk

Megrendelés évente

elégedett ügyfél évente

csésze kávé évente

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, szívesen segítünk! 

6 + 7 =

Cím

Cím: 1034 Budapest, Bécsi út 100. (LHT Irodaház)

Számlázási cím

Számlázási cím:
1034 Budapest, Kenyeres utca 41-47. 2. em. 1.

GPS

GPS: 47.534611, 19.034066

Mobil

Mobil: +36 30 641 6464

Telefon

Telefon: +36 1 453 0215 és 0216

Email

E-mail cím: depress@depress.hu

Adószám

Adószám: 12777446-2-41

Bankszámla szám

Bankszámla szám: 11731063-21458604

NYITVATARTÁS

Hétfő-Csütörtök: 9:00-17:00
Péntek: 9:00-15:30
Szombat-Vasárnap: zárva